Antena Căutare

Primul spital privat cu servicii medicale complete din Romania

Bucurestiul se bucura incepand cu ziua de joi, de primul spital privat din Romania, care ofera servicii medicale complete. Investitia a costat in total 40 de milioane de euro.


"Din dorinta de a oferi totul din punct de vedere medical pacientilor nostri si cu un efort sustinut de peste doi ani, am deschis Spitalul Sanador, care cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular din acest punct de vedere pe piata de profil din Romania. Aici se regasesc si arii mai putin abordate in sistemul privat, cum ar fi Departamentul de cardiologie interventionala, in cadrul caruia functioneaza laboratoarele de cateterism si electrofiziologie", a declarat dr. Doriana Carmen Andronescu, directorul general de la Sanador.

Sectia de urgenta a unitatii dispune de asistenta medicala 24 de ore din 24, detinand propria flota de ambulante, disponibile non-stop.

Preturile practicate pentru o nastere de exemplu, sunt de 9000 de lei daca este facuta prin cezariana si 6200 daca este naturala. O operatie de apendicita, in functie de modalitatea de abordare, costa intre 4.700 si 5.500 de lei.

sursa:Antena3

foto:Sanador.ro

Guvernul a suplimentat cu 10 milioane de euro bugetul Ministerului Educatiei... Numarul de accidente de circulatie provocate de femei a crescut cu 5% in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x