Antena Căutare

Probleme la metrou, marți! Ce pericol s-a descoperit în zona stației Pipera și când va reveni totul la normal

Sunt probleme la metrou, marți, trenurile circulând cu o decalare de două minutge față de programul obișnuit, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera. 

Sunt probleme la metrou, marți, trenurile circulând cu o decalare de două minutge față de programul obișnuit, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera.

Problemele de la metrou sunt cauzate de o fisură a șinei, în zona staţiei Pipera. Aceasta a fost consolidată, problema urmând a fi remediată total la noapte.

Potrivit Metrorex, marţi, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o uşoară decalare, de două minute faţa de graficul de circulaţie obişnuit.

„La controalele efectuate de către specialiştii Metrorex, a fost identificată o fisură a şinei în zona staţiei Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia şi a fost introdusă o restricţie de viteză. Situaţia va fi remediată total în această noapte", arată compania.

Călătorii sunt informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile de metrou şi trenuri.

A fost cutremur în România! Două seisme au zguduit pământul în această dimineață... Rosiile din programul ”Tomata” sunt sigure pentru consum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x