Antena Căutare

Probleme mari pentru o cunoscută reţea de socializare! S-au dat oameni afară şi acţiunile au scăzut cu 10%

Twitter a raportat joi venituri venituri de 717 milioane de dolari în trimestrul patru, sub aşteptările analiştilor, de 740 de milioane de dolari, după restructurarea forţei de muncă, informaţie care a dus la scăderea acţiunilor companiei cu până la 10%, transmite Bloomberg.

Vânzările au crescut cu 1%, o încetinire dramatică după avansul de 48% din aceeaşi perioadă a anului precedent.

Numărul utilizatorilor reţelei de socializare a companiei a crescut cu 2 milioane, numărul total al persoanelor care se conectează lunar la Twitter ajungând la 319 milioane, a anunţat joi compania din San Francisco.

Twitter nu a reuşit să convingă furnizorii de publicitate să cheltuiască mai mulţi bani pe platforma sa de socializare, iar presiunile asupra companiei au crescut în trimestrul patru pentru că nu a reuşit să găsească un posibil cumpărător.

În aceste condiţii, directorul general Jack Dorsey s-a văzut nevoit să se concentreze pe obţinerea de profit pentru Twitter ca o companie independentă. Twitter a redus numărul de angajaţi cu 9%, a vândut divizia Fabric de dezvoltare de aplicaţii către Google şi a închis aplicaţia pentru video scurte Vine.

Totodată, Twitter i-a pierdut pe direrctorul operaţional şi cel pentru tehnologie, sporind responsabilităţile lui Dorsey, care este şi director general al companiei Square.

Profitul Twitter, excluzând elementele excepţionale, a fost de 119 milioane de dolari, respectiv 16 dolari pe acţiune, peste nivelul de 12 dolari pe acţiune anticipat de analişti.

Pierderile nete au crescut la 167 de milioane de dolari, respectiv la 23 dolari pe acţiune.

Twitter a anunţat anterior că vrea să revină la profit în 2017.

Nu ai bani să-ți plătești taxele și impozitele? Această soluție te va scoate din încurcătură! Uite ce trebuie să faci... Cadouri de "8 Martie" din parte angajatorilor! Ce sume de bani vor primi doamnele și doamnișoarele de ziua lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x