Antena Căutare

Procuroarea care ar fi bruscat-o pe Sorina, fetița adoptată de o familie de români din SUA, pusă sub urmărire penală

Maria Pițurcă, procuroarea care ar fi bruscat-o pe fetița din Baia de Aramă, a fost pusă sub urmărire penală, potrivit Mediafax. De asemenea, și managerul de caz din DGASPC Mehedinți este urmărită penal. 

Maria Pițurcă, procuroarea care ar fi bruscat-o pe fetița din Baia de Aramă, a fost pusă sub urmărire penală, potrivit Mediafax. De asemenea, și managerul de caz din DGASPC Mehedinți este urmărită penal.

Citește și: Manifestaţie la Baia de Aramă pentru fetiţa adoptată de o familie de români din SUA

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a decis, miercuri, amânarea pentru joi a deciziei privind suspendarea Mariei Piţurcă, procurorul care a luat-o cu forţa pe Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, pentru a o duce la familia sa adoptivă.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Astfel, procurorii de la Secţia de anchetă efectuează verificările.

Citește și: Fetița din Baia de Aramă, surprinsă în timp ce se juca cu mama adoptivă! Avocatul familiei a făcut publice imaginile inedite

Fetiţa a fost luată cu mascaţii la finele lunii iunie din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!". Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

Copil în vârstă de doi ani, transportat de urgență la spital după ce a mâncat otravă pentru șoareci! Micuțul e în stare ... Moderne, mari, spectaculoase. Cum arată stațiile magistralei de metrou din Drumul Taberei. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x