Antena Căutare

Procurorul General al Romaniei controleaza DIICOT Galati dupa cazul Boldea

O noua ancheta in sanul Politiei Romane dupa cea desfasurata in cazul Perla: procurorul General al Romaniei a cerut efectuarea unui control la DIICOT Galati dupa cazul Boldea.

Laura Codruta Kovesi cere explicatii pentru perioada 16-22 martie, in cadrul DIICOT, cu privire la fuga deputatului in Turcia. Boldea a plecat din tara de sambata si dupa cinci zile inca nu a fost dat in urmarire internationala.

Desi SRI a sesizat inca din anul 2008 organele in drept si chiar si seful DIICOT a anuntat ca parlamentarul a reusit sa plece din tara din cauza unor scapari legislative Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dispus abia joi emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile.

Conform ultimelor informatii deputatul Mihail Boldea s-ar afla in Egipt, in statiunea Sharm el-Sheikh. Democrat-liberalul a iesit din tara prin vama Giurgiu, via Turcia.

Foto: Intact Images

Peste 5.000 de persoane au protestat la Barlad impotriva exploatarii gazelor de sist... Autorii "Jafului Secolului", condamnati la cate 11 ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x