Antena Căutare

Prognoza meteo începând de mâine! Vremea se răceşte

Meteorologii vin cu veşti rele! Aceştia au anunţat că vremea se răceşte în toată ţara începând de mâine, iar precipitaţiile vor fi însemnate şi pe arii extinse

Meteorologii vin cu veşti rele! Aceştia au anunţat că vremea se răceşte în toată ţara începând de mâine, iar precipitaţiile vor fi însemnate şi pe arii extinse.

De marţi, vremea se răceşte în toată ţara, mai accentuat în sudul şi estul teritoriului, astfel că amiaza vine cu temperaturi mai curând potrivite pentru începutul lunii noiembrie, adică de la 12 grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest până la 19 grade în Oltenia şi Muntenia. Norii nu se dau duşi şi plouă în cea mai mare parte a ţării. Şi de această dată sunt anunţate cantităţile de apă mai însemnate în sud-est şi la munte. Vântul va sufla cu putere, cu viteze mai mari la munte, dar şi în regiunile sudice şi în cele estice.

Vremea se va răci accentuat şi în Capitală, temperaturile ajungând până la valori nefireşti de mici pentru această dată calendaristic, numai 15...17 grade. Este înnorat, plouă şi, în plus, bate vântul.

Citește mai multe pe observator.tv!

Ploile au făcut ravagii în Maramureş! Autorităţile au fost în alertă... Vremea cu Flavia Mihăşan: Adio, soare! Începând de astăzi se întorc ploile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x