Antena Căutare

Proteste zgomotoase la Iasi si Constanta

Sute de oameni s-au adunat, vineri, sa protesteze in mai multe judete din tara. Unul dintre proteste are loc la Prefectura Iasi, unde zeci de manifestanti adunati in fata institutiei au incercat la un moment dat sa forteze intrarea in Prefectura. Oamenii au fost, insa, opriti de fortele de ordine.


La un moment dat, un grup de manifestanti de la Sanitas au incercat sa indeparteze gardurile metalice montate de jandarmi, reusind sa disloce cateva dintre ele. In acel moment a avut loc o altercatie intre protestatari si jandarmi, care s-au imbrancit, manifestantii incercand sa patrunda in cladirea Prefecturii.



In cele din urma, fortele de ordine au reusit sa monteze din nou gardurile de protectie si sa ii linisteasca pe manifestanti.

In acelasi timp, un protest zgmotos a avut loc si pe santierul naval din Mangalia. Aproximativ o mie de oameni au cerut salarii mai mari. Conducerea societatii se face ca nu-i aude de mai multa vreme.



Foto: Intactimages

DNA cumpara tehnica de ascultare si fotografiere in valoare de 500.000 lei de la un SRL de bloc... Avem parte de o iarna timpurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x