Antena Căutare

Provocare medicala: O echipa de doctori clujeni a extirpat o tumora de 18 kilograme

O echipa de medici clujeni lupta sa-i redea viata unei batrane. Acestia trebuie sa indeparteze o tumora de 18 kilograme care o chinuie cumplit pe femeia de 71 de ani.

UPDATE 19:22 Medicii au reusit sa indeparteze tumora gigant. Pentru ca tesutul nou format afectase si alte organe, doctorii au fost nevoiti sa-i scoata femeii uterul, intestinul subtire si uretra.

Femeia are 65 de kilograme, iar tumora are 18. In urma cu doua ore, o echipa de medici a intrat in sala de operatii sa incerce sa-i ofere femeii o batranete linistita. Pacienta abia mai putea sa mearga.

“E o interventie destul de complicata. Cert este ca tumora se intinde de la diafragma pana la pelvis”, a declarat medical Mihai Lucan.

De la Craciun, femeia a inceput sa aiba dureri insuportabile in zona abdomenului. Pana astazi, au tot chinuit-o. Nu a mers la medic pana cand n-a mai putut de durere. Medicii spun ca operatia va dura cel putin patru ore.

Un baietel din Bacau este, de patru ani, copilul de suflet al medicilor si asistentelor care-l trateaza... O fetita de patru ani din Timisoara sufera de o forma rara de epilepsie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x