Antena Căutare

Regele Mihai a murit. Întrebarea care e pe buzele tuturor românilor: va participa sau nu fostul Principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai?

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a aflat de trecerea acestuia în nefiinţă nu de la vreun membru al Familiei Regale, aşa cum era firesc, ci de la avocatul său, Radu Enache. 

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a aflat de trecerea acestuia în nefiinţă nu de la vreun membru al Familiei Regale, aşa cum era firesc, ci de la avocatul său, Radu Enache.

Întrebarea care e pe buzele tuturor românilor acum: va participa sau nu fostul Principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai? Avocatul fostului principe a dat o declarație la un post TV despre această problemă delicată.

„Nicolae este îndurerat, aflase în primul rând de la mine (n.r. despre moartea Regelui Mihai), nu de la Casa Regală. Sper ca, din cauza acestui tragic eveniment, va fi primit măcar formal lângă Casa Regală. Ţinând cont de atitudinea unor membri, că nu şi-au retras plângerea penală depusă la comisia din Elveţia, de faptul că nu i-au dat voie să îşi vadă bunicul, e posibil să nu i se permită să participe”, a declarat avocatul fostului principe Nicolae, la Realitatea TV.

Fostul principe Nicolae, împotriva căruia Casa Regală a depus plângere la Poliţie după ce ar fi avut o "tentativă de violare" a domiciliului regelui Mihai acum o lună, a declarat atunci că nu înţelege "agresivitatea" Casei Regale de a face tot posibilul să îl împiedice să îşi vadă bunicul.

"Mă întristează profund şi nu înţeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul şi de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra în acest joc murdar", a scris în noiembrie, pe Facebook, fostul principe Nicolae.

Regele Mihai a murit, iar așteptarea Sa a luat sfârșit: "Viaţa mea a fost o lungă şi loială aşteptare. Aşteptarea c... Mesajul Principesei Margareta, după moartea Regelui Mihai. „Români, țara l-a pierdut pe Regele Mihai I. În aceste clipe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x