Antena Căutare

Regina Maria, ultima romantică, prima femeie modernă. Despre bunica sa, Regele Mihai vorbea mereu cu lacrimi în ochi: "Nu îmi păsa ce statut avea. O dată pe săptămână mă lăsa chiar să îi conduc maşina"

Un Monarh blând şi un om iubitor. Asta se poate spune despre Mihai I fără putinţă de tăgadă. Prima mare iubire a Regelui Mihai a fost însă o icoană a acestui popor, Regina Maria, bunica sa. . Iată câteva dintre mărturiile Regelui în legătură cu bunica sa surprinse de domnul Sorin Ilieşiu.

Un Monarh blând şi un om iubitor. Asta se poate spune despre Mihai I fără putinţă de tăgadă. Prima mare iubire a Regelui Mihai a fost însă o icoană a acestui popor, Regina Maria, bunica sa. . Iată câteva dintre mărturiile Regelui în legătură cu bunica sa surprinse de domnul Sorin Ilieşiu.

Regele Mihai a murit. Reacția Simonei Gherghe la aflarea că Majestatea Sa a trecut ân neființă: „Aţi îndurat prea multe ... Împreună au scris cea mai lungă poveste de dragoste a Casei Regale a României! Imagini de la nunta de DIAMANT a Regelui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x