Antena Căutare

Reguli noi pentru desfasurarea protestelor: Vezi restrictiile!

Romanii nu vor mai putea protesta in fata ministerelor, langa statiile de metrou, gari sau aeroporturi. Ministerul de Interne pregateste un proiect de lege care restrange drastic perimetrul in care pot fi organizate astfel de actiuni.

In motivarea actului normativ, se spune ca era nevoie de o schimbare, pentru ca actualele reglementari legate de organizarea adunarilor publice reflecta realitatile sociale din anii `90.

Asa s-a ajuns la emiterea unui proiect de lege care, in acest moment, este in dezbatere pe site-ul Ministerului Administratiei si Internelor.

Cele mai multe semne de intrebare le ridica un articol privitor la locul de organizare al acestor manifestari publice.

Mai exact, se interzice organizarea si desfasurarea acestor adunari publice in apropierea ministerelor, garilor, porturilor, aeroporturilor, statiilor de metrou, unitatilor spitalicesti, in apropierea obiectivelor militare sau celor de paza militara si, de asemenea, pe traseele sau locurile unde se executa lucrari utilitare gospodaresti de amploare.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Elena Hueanul-a cucerit pe Jean Claude van Damme!... IMAGINI SOCANTE! Tanara spulberata pe trecerea de pietoni, in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x