Antena Căutare

Priviți și cruciți-vă! Cât costă o masă la Camera Deputaților! Cele mai mici prețuri pentru aleșii neamului

Nu, nu este o glumă! La restaurantul Camerei Deputaților cel mai scump fel de mâncare este 11,81 lei, mai exact o porție de sarmale de porc cu costiță. O ciorbă este 2,63 lei și pulpa de porc la tavă - 5,77, potrivit observatorulph.ro.

Priviți și cruciți-vă!  Cât costă o masă la Camera Deputaților! Cele mai mici prețuri pentru aleșii neamului Galerie
Meniu Camera Deputaților 13 februarie 2020 | https://www.observatorulph.ro/

Probabil cea mai ieftină cantină din România, aici deputații pot mânca o masă copioasă cu doar 10 lei fără nicio probemă. Vorba aia: economisesc și ei pentru zile negre.

Observatorulph.ro subliniează: „O ciorbă 15 - 20 de lei... Dincolo era mai ieftin, adică la deputați o găsești cu 2-3 lei. Și îți dau și lingura. O să râdeți, culmea, dar în farfurii chiar se află ciorbă. Nu punem la socoteală că îi costă mai mult să spele vasele. Noroc că e cu autoservire, pentru că dacă mai angajau și un ospătar, creștea prețul porției de ciorbă cu 0,08 bani. Nu întrebați cum am făcut acest calcul.”

Pentru a demonstra ce beneficii își acordă singuri deputații, mai jos aveți meniul restaurantului Camereu Deputaților în ziua de 13 februarie 2020.

Priviți și cruciți-vă!  Cât costă o masă la Camera Deputaților! Cele mai mici prețuri pentru aleșii neamului

Citește și: Alocațiile de stat pentru copii, majorate, de la 1 ianuarie 2020! Iată în ce condiții!

Cutremurător! Român forțat să cerșească la Barcelona, câte 18 ore pe zi! Nu l-au iertat nici când medicii i-au amputat p... Două cutremure au avut loc în România, în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x