Antena Căutare

Momentul în care niște români aruncă în aer bancomante din Spania! Ce au găsit oamenii legii asupra lor

Patru români care făceau parte dintr-o rețea de hoți de bancomate au fost arestați în Spania, după ce au aruncat în aer mai multe ATM-uri. 

Patru români care făceau parte dintr-o rețea de hoți de bancomate au fost arestați în Spania, după ce au aruncat în aer mai multe ATM-uri.

Potrivit Gărzii Civile din Spania, cei patru români au aruncat în aer mai multe bancomate folosind triperoxid de triacetonă (TATP), supranumit „Mama lui Satan”, o pudră albă, explozibilă, extrem de instabilă, care nu este detectat de scannerele de pe aeroporturi, ci doar de câini special antrenaţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma percheziţiilor, Garda Civilă a confiscat de la cei patru români 730 de grame de astfel de explozibil, scrie deia.eus.

„Mama lui Satan” este o substanță cunoscută pentru puterea sa distructivă și este foarte instabilă în manipulare, astfel încât orice frecare, șoc sau impact poate cauza detonărea accidentală.

Cei patru români arestaţi se pregăteau să dea atacul într-o filială bancară din Santa Ana (Albacete), acţiune blocată de Garda Civilă.

Mâine intrăm în Postul Paștelui 2019. Tradiții și obiceiuri în Postul Mare. Ce nu ai voie să faci... Rugăciuna Iertării din Lăsatului Secului pentru Postul Mare se rostește azi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x