Antena Căutare

Români în război! 50 de militari pleacă în Irak în următoarele zile!

Parlamentul a aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la aprobarea participării Armatei României, în anul 2016, exclusiv pe teritoriul Republicii Irak, la activităţi de instruire a forţelor de securitate irakiene în cadrul Coaliţiei Internaţionale anti – ISIL/Daesh

Parlamentul a aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la aprobarea participării Armatei României, în anul 2016, exclusiv pe teritoriul Republicii Irak, la activităţi de instruire a forţelor de securitate irakiene în cadrul Coaliţiei Internaţionale anti – ISIL/Daesh.

Potrivit Mediafax, România va avea un efectiv total de până la 50 de militari, cuprinzând instructori, personal de stat major şi de sprijin din domeniile forţe speciale, informaţii militare şi forţe terestre.

''România trebuie să rămână un furnizor de securitate, statut ce trebuie consolidat atât prin măsuri de politică externă, cât şi prin continuarea participării la misiuni în treatrele de operaţii. Mai mult, considerăm că problema Statului Islamic trebuie rezolvată la sursă, iar acest lucru nu se poate face altfel decât prin întărirea capacităţilor militare ale statului irakian'', a declarat deputatul PNL Radu Surugiu.

Nu e anul fumătorilor, e sigur! Se scumpesc ţigaretele şi în plus, se şi răresc. Avertismentele vin de la producătorii d... Mit sau adevăr? 5 leacuri băbeşti studiate de medicină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x