Antena Căutare

Romania, maturata de vijelii: copaci rupti, masini luate de ape, trafic blocat

Dobrogea a fost ingenuncheata, aseara, de avertismentul de vreme rea emis de meteorologi. La Cernavoda, un potop care a durat un sfert de ora, a inundat strazile, iar puhoaiele au inghitit tot ce le-a stat in cale. Chiar si masini in mers, cu tot cu soferi. Nici in judetul Tulcea nu a fost mai bine. Acolo, un autoturism in care erau trei oameni a fost aruncat de o rafala puternica de vant direct intr-un copac de pe marginea drumului.

O familie din Constanta cu un copil de 9 ani a ramas blocata de ape in mijlocul strazii, dupa ce motorul a cedat. Oamenii au iesit pe geam, iar masina a fost ecuperata de pompieri.

Tot din cauza ploii torentiale, un sofer a intrat cu masina intr-un copac, aproape de intrarea in localitatea tulceana Nicolae Balcescu. Atat el cat si ceilalti doi pasageri ai masinii au ajuns la spital, dar vietile lor nu sunt in pericol.

La Cernavoda, apa a ajuns la aproape un metru pe strazi, dupa ce canalizarile s-au blocat. Unele masini au ramas efectiv acoperite de ape in mijlocul drumului.

Vantul a facut ravagii si in Pitesti, unde mai multe panouri publicitare au fost spulberate in numai cateva minute.

Accident grav pe DN1: Trei persoane si-au pierdut viata... Cangurul de la Zoo Ploiesti, atacat si mancat de 5 caini maidanezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x