Antena Căutare

România participă, pentru a treia oară, la Jocurile Invictus dedicate militarilor răniţi în teatrele de război

România participă, pentru a treia oară, la Jocurile Invictus dedicate militarilor răniţi în teatrele de război. Anul acesta, competiţia va fi la Haga, iar Armata României şi-a consturit deja echipa de eroi.

Unii dintre ei participă, anul acesta, la "volei în şezut", aşa că, pentru antrenament, echipa de volei a Clubului Steaua s-a oferit să-i antreneze pe militari. Pentru a ne dovedi determinarea şi voinţa pe care le au, ne-au chemat şi pe noi pe teren.

Echipa Presei a jucat volei în şezut împotriva echipei Invictus şi, da, am pierdut. Probabil că ne-a furat şi arbitrul şi dacă eram puţin mai bine antrenaţi câştigam noi, cel puţin asta susţine căpitanul echipei presei, Sonia Simionov, care, în sfârşit, a şi pierdut la ceva!

Sunt militari! Sunt eroi! Sunt Invictus! Sunt oamenii care prin sacrificiul din teatrele de operaţii au menţinut pacea la noi acasă. Doar că preţul plătit de ei a fost enorm.

După ani de durere şi o luptă cruntă cu tranformarea adusă de rănile din război, veteranii noştri au găsit, din nou, puterea să trăiască. Sportul i-a făcut învingători. Şi le-a adus zeci de medalii. Anul acesta, sunt şi mai hotărâţi. La Haga, vor să urce pe podium la toate probele. Una dintre ele este "volei în şezut".

Antrenamentul neînvinşilor a început cu profesioniştii. Echipa de volei a Clubului Sportiv al Armatei, Steaua, i-a ajutat astăzi pe militari să înţeleagă secretele acestui sport.

Militarii au învăţat atât de repede încât i-au şi învins, în meciul demonstrativ, pe stelişti.

Informaţie de ultimă oră! Este oficial, România se confruntă cu epidemie de gripă... FOTO: Cultură de cannabis în Oradea. Trei tineri au fost reținuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x