Antena Căutare

Romania reala: Record la alcoolemie in Spitalul de Copii din Iasi

Record la alcoolemie in Spitalul de Copii din Iasi. E vorba despre un adolescent de 16 ani, gasit cu o alcoolemie de 4,2 miligrame. Prietenii l-au dus la spital, dupa ce baiatul a intrat in coma alcoolica.

Adolescentul a baut joi seara impreuna cu mai multi prieteni un litru de coniac. Fara nici un motiv de suparare, doar din pura distractie. Numai ca la scurt timp acesta a intrat in coma alcoolica.

Speriati, amicii de pahar l-au dus direct la spital, iar medicii s-au crucit cand au vazut rezultatele analizelor de laborator: 4,2 la mie alcool avea baiatul in sange.

Tanarul a fost internat la reanimare si in urma tratamentului specific si-a revenit, dar va mai sta in spital inca o zi, urmand sa fie consultat si de specialisti.

Tot astazi, inca un copil in varsta de 14 ani a fost adus la acelasi spital, tot in urma abuzului de alcool, cu o alcoolemie de 2,7 la mie.

Constanta: Sufera de autism dar e olimpic la patru materii!... Gest de caritate: Licitatie pentru o noapte la Castelul Bran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x