Antena Căutare

S-a aflat cauza morții Denisei, fetița din Vaslui care a decedat în brațele bunicii. Nimeni nu a bănuit! De ce nu a putut fi salvată

Cauza morții Denisei, fetița de 10 ani care a decedat în brațele bunicii ei, a fost descoperită de medicii de la Serviciul Medico Legal (SML) Vaslui. Nimeni nu a bănuit de ce suferea fetița.

Cauza morții Denisei, fetița de 10 ani care a decedat în brațele bunicii ei, a fost descoperită de medicii de la Serviciul Medico Legal (SML) Vaslui. Nimeni nu a bănuit de ce suferea fetița.

Medicii vasluieni au aflat că Denisa s-a simțit rău și a vomitat toată noaptea de duminică spre luni, dar nimeni nu a bănuit ce avea copila.

La expertiza medico-legală, medicii au descoperit că fetiţa avea o malformaţie cardiacă, o afecţiune severă, care i-a pus capăt vieţii.

Denisa a fost abandonată de tată la naștere, iar de la 7 luni a rămas și fără mamă, care, potrivit bunicii ei, a murit în condiții similare.

„O boală necrutătoare a luat-o de lângă mine. Amândouă au murit în bratele mele. Nu este durere mai mare pentru o mamă să vadă cum moare copilul ei. Acum, Dumnezeu mi-a luat și nepotica pe care am iubit-o și am crescut-o ca pe propriul copil. Dumnezeu a luat-o la El, din motive pe care doar El le poate explica”, a spus bătrâna, citată de vremeanoua.ro

Cu ultimele cuvinte, fetiţa a încercat să-şi liniştească bunica, spunându-i că nu va muri, pentru că are încredere în Dumnezeu.

Asistentele şi paramedicii de la Huși și Vaslui au încercat minute în șir să o resusciteze pe micuță. La un moment dat, inima copilei a încetat să mai bată, astfel că s-a declarat decesul, moment în care toate cadrele medicale au izbucnit în lacrimi.

Denisa a fost îngropată la cimitirul satului.

Cum vor arăta noile cărți de identitate. Buletinele românilor vor fi mult mai mici – Foto... Două cutremure în România, în această dimineață! Ce magnitudine au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x