Antena Căutare

S-a deschis cel mai mare parc de distracții din București! Unde se află și ce poți face aici!

Cel mai mare parc de agrement din Bucureşti, "Tărâmul fermecat", s-a deschis în Sectorul 2. Acesta a fost inaugurat într-un cadru festiv de primarul Toader Mugur Mihai şi Dan Nicula, Președintele Agenției pentru Dezvoltare Regională București Ilfov sâmbătă.

S-a deschis cel mai mare parc de distracții din București! Unde se află și ce poți face aici! Galerie
| Sursa foto: b365.ro

Cel mai mare parc de agrement din Bucureşti, "Tărâmul fermecat", s-a deschis în Sectorul 2. Acesta a fost inaugurat într-un cadru festiv de primarul Toader Mugur Mihai şi Dan Nicula, Președintele Agenției pentru Dezvoltare Regională București Ilfov sâmbătă.

"Tărâmul fermecat", pentru că aceasta este tema aleasă pentru noul parc de agrement Tei, va deveni cu siguranţă unul din punctele de atracţie ale Capitalei. Ileana Cosânzeana, Făt - Frumos, Verde Împărat, dar şi pasărea măiastră şi balaurul cu şapte capete, le vor da întâlnire tuturor celor care doresc să petreacă o zi specială într-o lume a poveştilor şi aventurii, se arată într-un comunicat.

Una dintre atracţiile principale ale parcului este roata mare sau „Pasărea măiastră", cu o înălţime de 63 de metri dotată cu 44 de cabine care vor funcţiona atât vara cât şi iarna. Aventura este prezentă pe „Tărâmul celălalt" adică în Casa groazei, la „Herghelia Ilenei Cosânzene" – caruselul de poveste instalat în cadrul parcului, precum şi la „Hora ielelor" în care doritorii se vor prinde prin lanţuri zburătoare, arată b365.ro.

Programul de funcţionare a parcului de agrement este următorul:
- Marţi – vineri între orele 10.00 – 21.00,
- Sâmbătă – duminică între orele 10.00 – 22.00,
- Luni închis.

Meteorologii au anunțat că se schimbă vremea! La ce să ne așteptăm în zilele următoare... Un bucureștean are cea mai mare pensie din România! Cât crezi că primește lunar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x