Antena Căutare

S-a descoperit dovada care schimbă totul! S-a vorbit de foc la Colectiv înainte de tragedie!

Apar tot mai multe informații despre tragicul incident de la Clubul Colectiv din București. Acum este vorba despre un document care arată că s-a vorbit de foc înainte de tragedie.

Apar tot mai multe informații despre tragicul incident de la Clubul Colectiv din București. Acum este vorba despre un document care arată că s-a vorbit de foc înainte de tragedie.

Cei de la stiripesurse.ro au căutat și au găsit dovada - S-a vorbit de FOC înainte de tragedie în contextul în care se vorbea de o RĂZBUNARE pentru o dispută privind spațiile închiriate în fosta fabrică Pionierul în care la subsol se afla și Clubul Colectiv.

Este vorbda despre o plângere depusă la Poliție în acest sens primită și înregistrată ca atare la Secția 14 de Poliție. Cetățeanul care a depus plângerea a revenit azi și le-a cerut socoteală în scris celor de la Poliție după ce a văzut la televizor ce s-a întâmplat acolo.

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

A vrut să-şi ajute familia lucrând în Colectiv, dar se zbate între viaţă şi moarte. Povestea terifiantă a Alexandrei: &q... Vremea se răcește! Urmează ploi, burniță și ceață în multe regiuni ale țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x