Antena Căutare

Detalii de ultimă oră! S-a găsit telefonul de pe care familia Luizei a fost apelată! Ce au mai găsit anchetatorii în curtea lui Dincă

Gheorghe Dincă a fost cooperant la cercetările care au avut loc sâmbătă, la casa din Caracal, astfel că anchetatorii au făcut mai multe descoperiri.

Gheorghe Dincă a fost cooperant la cercetările care au avut loc sâmbătă, la casa din Caracal, astfel că anchetatorii au făcut mai multe descoperiri.

Astfel, se pare că anchetatorii au găsit telefonul de pe care a fost apelată familia Luizei, după dispariția fetei, potrivit Antena 3. Atunci, familiei Luizei Melencu i se spunea că fata se îndreaptă spre Elveția.

Telefonul de pe care a fost apelată familia fetei care a dispărut din 14 aprilie a fost găsit de anchetatori și se pare că se cunosc și alte numere apelate de pe respectivul telefon.

Astăzi sunt informații că Gheorghe Dincă ar urma să le arate anchetatorilor unde a ascuns trupul Luizei, pe care susține că a omorât-o.

De asemenea, tot în curtea lui Dincă s-a descoperit un beci cu o arhitectură dubioasă.

Surse apropiate anchetei cazului din Caracal au precizat, pentru Mediafax, că în cadrul cercetărilor de sâmbătă, a fost identificat în subsolul lui Gheorghe Dincă un beci cu o arhitectură complicată.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu: ”Nu cred în povestea lupului singuratic. E o rețea!” ... Cum a reușit Gheorghe Dincă să incinereze trupul neînsuflețit al Alexandrei! Bărbatul ar fi amesteca vaselină cu carbid ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x