Antena Căutare

Salveaza Speranta: Andreea Grigore, balerina de doar 12 anisori, s-a calificat la Dance World Cup

In campania Salveaza Speranta am cunoscut-o pe Andreea Grigore, o balerina talentata din Ploiesti. Are doar 12 ani, dar stie ce este suferinta! Mama i-a murit in urma cu un an si jumatate, dar Andreea a gasit puterea sa mearga mai departe. De acolo, din cer, mama ii poarta noroc la fiecare concurs! Asa s-a intamplat si sambata, cand Andreea s-a calificat la Dance World Cup!

Emotiile au fost mari inainte de concurs. Andreea s-a pregatit minute bune in culise, sub atenta supraveghere a profesoarei ei, Alina Zahariuc! Rochita a fost imprumutata de la o alta colega, deoarece nu are voie sa participe cu aceeasi costumatie ca anul trecut. Si, ca orice lucru de imprumut, trebuie putin modificat!

Dupa proba dansului, Andreea era putin tematoare in privinta rezultatului final: "Eu chiar daca o sa ma calific, chiar daca nu, nu o sa ma supar pentru ca a fost o experienta".

Si, de acolo din cer, mami a ajutat-o... A fost un concurs greu, foarte greu, dar, la finele competitiei de calificare, candva pe la miezul noptii, a venit si vestea cea mare! Andreea s-a calificat alaturi de colegele ei pentru cea mai importanta competitie a micutelor balerine.

Citeste povestea balerinei Andreea Grigore

Titi Aur, despre siguranta rutiera: „Noi nu avem scoli de soferi, avem scoli de luat permisul”... EXCLUSIV! Ultima hotie: Terapeuti care pretind ca vorbesc cu ingerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x