Atenție mare! Șampoanele pentru copii sunt otravă! Adevărul toată lumea îl ocolește este scris chiar pe etichetă!

 

 Şampoanele pentru copii promit zero lacrimi şi păr strălucitor! Cu ce risc, află însă doar părinţii care citesc eticheta. Multe conţin conservanţi periculoşi, parfumuri artificiale şi detergenţi care afectează pielea sensibilă a celor mici. Avertismentul vine chiar de la inspectorii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor, care au testat zeci de flacoane cu şampon pentru copii.

Şi doar un ochi atrenat poate descifra, dacă citeşte eticheta produsului. Pentru soluţii testate, vânzătoarea oferă experienţa proprie.

Sunt sute de șampoane. Multe dintre ele, pline de chimicale, parabeni şi coloranţi sintetici. Cel puţin 50 de şampoane din supermarket au fost testate de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor.

Propilen glicol. O substanţă folosită la degivrarea avioanelor. În şampon, e folosită, culmea, pentru a uşura absorbţia în piele a ingredientelor.

Lauril sulfat de sodiu creează spuma, dar irită pielea, ochii şi căile respiratorii.

Cei mai expuşi sunt bebeluşii. Până la vârsta de un an, pielea lor este extrem de sensibilă. De aceea, medicii ne recomandă să nu prelungim contactul produsului cu pielea bebeluşului.

Iar pentru copiii care au frecvent reacţii alergice, medicii ne sfătuiesc să cumpărăm produse dermato-cosmetice, din farmacie.

FOTO CREDIT

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe