Antena Căutare

Sătenii dintr-o comună ieșeană săpau liniștiți la canalizare atunci când au făcut o descoperire istorică! Ce au găsit în pământ

Minunea s-a petrecut într-un sat din comuna Horlești de lângă Iași, acolo unde muncitorii făceau lucrări pentru canalizarea din zonă. Nimeni nu se aștepta la o asemenea descoperire.

Minunea s-a petrecut într-un sat din comuna Horlești de lângă Iași, acolo unde muncitorii făceau lucrări pentru canalizarea din zonă. Nimeni nu se aștepta la o asemenea descoperire.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "M. Gr. Sturza" Iași, a declarat duminică faptul că o echipă de pirotehniști a lucrat timp de șase ore pentru a ridica o muniție de război descoperită în timpul unor lucrări la canalizare.

Zeci de proiectile și o bombă rămase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite într-un sat din comuna Horlești.

"Echipa pirotehnică din cadrul inspectoratului a intervenit în satul Bogdănești, comuna Horlești, pentru a ridica elemente de muniție descoperite în urma lucrărilor de construire a rețelei de canalizare.

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Intervenția a durat șase ore și au fost descoperite 46 proiectile explozive calibru 76 mm, 91 proiectile perforante calibru 76 mm, o bombă aruncător calibru 82 mm", a precizat Silvia Bolohan, potrivit Agerpres.

Conform acesteia, suprafața asanată este de 200 metri pătrați.

A început sesiunea de toamnă a examenului de BACALAUREAT 2017. Subiecte la Limba Română... Vrei să te muți cu chirie, în București? Prețurile garsonierelor au explodat. Cât vei fi nevoit să scoți din buzunar, pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x