Antena Căutare

Scandal într-un liceu cu pretenţii din Capitală, după ce mai mulţi colegi s-ar fi drogat până la leşin

Mai mulţi elevi ar fi fost prinşi când se drogau în toaleta unei şcoli cu pretenţii din Capitală. Unuia dintre puşti i s-a făcut rău şi a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD. Deşi incidentul e confirmat şi de poliţistul chemat la faţa locului, conducerea unităţii de învăţământ neagă că s-ar fi petrecut un asemenea incident. Inspectoratul şcolar nu o să pornească o anchetă din moment ce şefii liceului garantează că elevii nu se ating de substanţe interzise

Mai mulţi elevi ar fi fost prinşi când se drogau în toaleta unei şcoli cu pretenţii din Capitală. Unuia dintre puşti i s-a făcut rău şi a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD. Deşi incidentul e confirmat şi de poliţistul chemat la faţa locului, conducerea unităţii de învăţământ neagă că s-ar fi petrecut un asemenea incident. Inspectoratul şcolar nu o să pornească o anchetă din moment ce şefii liceului garantează că elevii nu se ating de substanţe interzise.

„Fuma iarbă, mă rog, era un băiat de la a IX-a şi era mort, acolo jos.” Asta vorbesc elevii pe la colţurile unei şcoli de fiţe, din capitală. Unui băiat i s-ar fi făcut rău de la consumul de droguri.

Chiar dacă elevii vorbesc despre acest incident, conducerea neagă cu vehemenţă. Conducerea a refuzat să acorde un interviu,dar susţine clar şi răspicat că nu a avut loc un astfel de incident şi că cel mai probabil copiii inventează.

Însă n-ar fi poveşti de adormit copiii. Un echipaj SMURDl a avut o intervenţie pe data de 24 la şcoală. Ameţeală şi tulburări de vedere, scrie pe fişa medicală. Băiatul a refuzat să fie transportat la spital pentru analizele de sânge.

Inspectoratul şcolar a contactat-o pe directoarea şcolii. Ea a negat că un astfel de eveniment a avut loc şi astfel orice anchetă s-a terminat. Chiar dacă şi un poliţist de proximitate a venit atunci la faţa locului.

Ai grijă când îți scoți copilul în parc! Capitala, invadată de țânțari și căpușe periculoase... Proiect parlamentar: Românii ar urma să primească 500 de lei pe lună pentru a-şi cumpăra alimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x