Antena Căutare

Scandal la un festival rock! O trupă, acuzată de satanism: "Ard cruci întoarse, pentagrame, țin în mâini cranii, beau sânge de animale"

Scandal a avut loc din cauza unui cunoscut festival rock din Bucovina. S-a ajuns atât de departe încât a fost necesară intervenţia preoţilor!

Scandal a avut loc din cauza unui cunoscut festival rock din Bucovina. S-a ajuns atât de departe încât a fost necesară intervenţia preoţilor!

Nume mari au urcat pe scena unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri de rock din Bucovina. De departe cea mai controversată trupă a fost cea a suedezilor de la Dark Funeral, împotriva căreia a fost înaintat un memoriu pentru interzicerea acesteia, pe motiv cp trupa ar fi satanistă.

Organizatorii nu au ţinut cont de cererile prelaţilor. La concert s-au strâns sute de tineri. Preoţii au făcut scandal şi au încercat să împiedice prezenta trupei.

Se întâmplă în România! Ce a făcut şoferul unui bolid pe un bulevard din Bucureşti întrece orice imaginaţie. Reacţia pol... Veste bună pentru părinţi! Copiii vor beneficia de reduceri mari la călătoriile cu trenul. Ce vârstă trebuie să aibă ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x