Antena Căutare

Veste bună pentru părinţi! Copiii vor beneficia de reduceri mari la călătoriile cu trenul. Ce vârstă trebuie să aibă aceștia

Copiii au reduceri mari la călătoriile cu trenul. Mai mult chiar, cei care încă nu au împlinit vârsta de 5 ani pot merge gratuit fără loc separat.

Copiii au reduceri mari la călătoriile cu trenul. Mai mult chiar, cei care încă nu au împlinit vârsta de 5 ani pot merge gratuit fără loc separat.

Copiilor de până la 10 ani li se oferă o reducere de 50% la călătoriile simple cu trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa 1, cât şi la clasa a 2-a. La vagoanele cușetă și de dormit, călătoria unui copil se realizează fără a scoate din buzunar bani pentru pat.

Tarifele la trenul InterRegio pe rută directă, clasa a 2-a, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, variază între 20 şi 50 de lei, în funcţie de destinaţie. De reducere beneficiază inclusiv personalul care însoţeşte cel puţin 10 copii în taberele şcolare de vară.

Scandal la un festival rock! O trupă, acuzată de satanism: "Ard cruci întoarse, pentagrame, țin în mâini cranii, b... "Operă de artă", din peste 20 de țevi galbene, pe fațada unui bloc din Sinaia. Imaginile au făcut vâlvă pe int...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x