Antena Căutare

Scene șocante în București! Un șofer a fost amenințat cu un pistol - Video

Un șofer a fost amenințat cu un pistol în București, în trafic. Bărbatul s-a baricadat în autoturismul în care se afla, sub privirile speriate ale oamenilor dintr-un tramvai. Poliția a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. 

Un șofer a fost amenințat cu un pistol în București, în trafic. Bărbatul s-a baricadat în autoturismul în care se afla, sub privirile speriate ale oamenilor dintr-un tramvai. Poliția a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

În imaginile surpinse de unul dintre călători se vede cum un bărbat merge spre o dubă parcată şi încearcă să îl dea jos pe şofer, sub ameninţarea pistolului.

Pentru că nu au ştiut despre ce este vorba, oamenii au crezut că asistă la o agresiune şi au cerut disperaţi intervenţia poliţiştilor.

Situaţia a fost lămurită astăzi de autorităţi. Protagonistul principal al filmării este un poliţist îmbrăcat în civil, care era în acţiune. Acesta a prins un infractor, bănuit de trafic de droguri.

Misterul a fost elucidat. Un bărbat care mergea să se călugărească la Mănăstirea Curtea de Argeș a făcut o descoperire î... Un adolescent de 15 ani a fost bătut cu cruzime de şoferul unui microbuz! Imagini tulburătoare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x