Antena Căutare

CUTREMURĂTOR! Scrisoarea deschisă a familiei șoferului sinucigaș, adresată rudelor victimelor accidentului de pe DN1

George Dumitru, șoferul care a decis să-și încheie socotelile cu viața luând după el alte cinci suflete nevinovate, a fost înmormântat, lăsând în urmă o mare de lacrimi și multe "de ce-uri".

George Dumitru, șoferul care a decis să-și încheie socotelile cu viața luând după el alte cinci suflete nevinovate, a fost înmormântat, lăsând în urmă o mare de lacrimi și multe "de ce-uri".

Sfâșiați de durere, părinții lui George au trimis o scrisoare deschisă, adresată familiei celor patru victime, care au murit în urma accidentului de pe DN1.

"Vă scriem cu durere în suflet, cu rugămintea de a ne respectă suferinţa pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate şi prieten atât de iubit de cei care l-au cunoscut. Mulţumim celor care au reuşit să ne înţeleagă, fiind alături de noi, lăsându-l doar pe Bunul Dumnezeu să judece cele întâmplate", scrie familia lui George Dumitru într-o scrisoare către presă.

În ultimii ani, George Dumitru a lucrat pe vase de croazieră. Apropiaţii spun că tânărul a reuşit astfel să călătorească în toată lumea.

Pe pagina lui de Facebook avea sute de poze adunate din diferitele destinaţii. Recent, băiatul a fost părăsit de prietena sa, lucru ce a fost prea greu de suportat pentru el. A ales astfel să îşi pună capăt zilelor. După ce a postat un mesaj prin care a anunţat că intenţionează să recurgă la un gest extreme, tânărul şi-a închis telefonul.

A pornit la drum şi, într-un moment de disperare, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o altă maşină. Impactul a fost atât de puternic, încât toate cele șase persoane implicate în accident au murit pe loc.


Taurii, foarte energici: Au spor şi succes la începerea unei diete: Previziunile zilei, cu Amalia!... Vremea cu Flavia Mihăşan: Adio, soare! De astăzi, ne scoatem umbrelele şi hainele groase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x