Antena Căutare

Creșteri de prețuri în ultima lună. Ce articole sunt mai scumpe decât luna precedentă

În luna februarie prețurile au crescut comparativ cu luna precedentă, pentru anumite produse precum fructele proaspete, articolele de igienă, cosmeticele şi serviciile de apă, canal şi salubritate, în timp ce ouăle, combustibilii şi serviciile de transport aerian s-au ieftinit.

Creșteri de prețuri în ultima lună. Ce articole sunt mai scumpe decât luna precedentă Galerie
Creșteri de prețuri în ultima lună | bucurestiul.ro

Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, publicate miercuri, fructele proaspete s-au scumpit cu 3,53% în luna februarie a acestui an faţă de ianuarie 2020. Faţă de luna decembrie a anului trecut fructele proaspete s-au scumpit cu 6,44%. În schimb, ouăle s-au ieftinit cu 0,72% în februarie, faţă de luna precedentă, iar faţă de luna decembrie ouăle au avut preţuri mai mici cu 0,08%.

Articolele de igienă şi cosmeticele s-au scumpit cu 0,51% în luna februarie a acestui an faţă de ianuarie 2020 şi cu 0,81% faţă de luna decembrie 2019. Combustibilii s-au ieftinit cu 1,16% faţă luna anterioară şi cu 3,23% faţă de decembrie 2019.

Serviciile de apă canal şi salubritate s-au scumpit în februarie faţă de luna anterioară cu 1,20% şi cu 1,98% faţă de luna decembrie. În schimb, serviciile de transport aerian s-au ieftinit faţă de luna anterioară cu 21,53%, dar s-au scumpit cu 17,98% faţă de decembrie 2019.
S-a internat cu dureri la rinichi, dar a avut o surpriză uriașă. Toată lumea a fost uimită, inclusiv cadrele medicale
Rata anuală a inflaţiei a coborât la 3,05% în luna februarie a acestui an, de la 3,6% în luna ianuarie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 4,9%, serviciile cu 3,84%, iar mărfurile nealimentare cu 2,04%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS, scrie Agerpres.

”Salut! Sunt Bogdan! Internat la Babeș! Cu coronavirus! Am aflat din presă că-s infectat. Am dat zeci de telefoane. Dege... Cine este fostul șef din Poliție care și-a infectat familia cu coronavirus. Detalii din trecutul său controversat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x