Antena Căutare

Se anunță o zi agitată pentru zodii! Unii nu vor sta locului, alții vor rezolva chestiuni de iubire! Ție ce ți-au rezervat astrele?

Gemenii, scorpionii și vărsătorii nu vor sta locului o clipă, vor fi plini de energie și vor pune la punct toate activitățile din plan. Află ce au pregătit astrele și pentru celelalte zodii! 

Gemenii, scorpionii și vărsătorii nu vor sta locului o clipă, vor fi plini de energie și vor pune la punct toate activitățile din plan. Află ce au pregătit astrele și pentru celelalte zodii!

Leii vor primi o ofertă interesantă din punct de vedere profesional şi o vor analiza cu atenţie.

Deşi este ultima zi lucrătoare a săptămânii Berbecii sunt plini de energie şi dornici de muncă. Colegii nu înteleg de unde aveţi atâta poftă de viaţă.

Partenerul de viaţă îi va acapara astăzi pe Gemeni cu gesturi tandre şi declaraţii de dragoste.

Fecioarele simt nevoia să evadeze şi vor pune la cale o ieşire din oraş. Au avut o săptămână destul de încărcată aşa că este momenul pentru relaxare.

Balanţelor li se va îndeplini o dorinţă mai veche, pentru care au muncit mult în ultimul timp, ba mai mult, în plan sentimental se anunţă o perioadă destul de interesantă.

REZULTATE BAC 2017. Buzău: Trei şcoli de meserii devenite licee tehnologice au dat în cinci ani doar şapte absolvenţi cu... Invazie de șerpi într-un județ din România! Localnicii sunt îngroziți și nu mai dorm noaptea de frica lor: ”Așa ceva n-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x