Antena Căutare

Se apropie inceperea scolii - Rechizitele, o provocare pentru buzunarele parintilor!

Mai sunt trei saptamani pana incepe noul an scolar. Insa, rafturile marilor magazinele s-au umplut deja cu rechizite. Caiete, ghiozdane, penare si stilouri, toate sunt la mare cautare. Parintii care cunosc bine morfturile copiiilor s-au apucat din timp sa studieze piata doar, doar mai prind cate o oferta. Chiar si la promotie, "cosul scolarului" poate depasi insa cu usurinta cateva sute de lei.

Preturile sunt mari, dar copiilor le trebuie de toate. Doar pentru strictul necesar, insemnand un penar, un ghiozdan, un stilou, trei creioane, cinci caiete de matematica si cinci caiete de limba romana, un parinte trebuie sa scoata din buzunar circa 65 de lei. Si asta daca alege doar cele mai ieftine produse. Un ghiozdan mai frumos, eventual cu un personaj din desene animate, poate ajunge insa si la peste 200 de lei. Iar daca mai punem la socoteala si o cutie de creioane colorate si o uniforma scolara, totalul poate sari de 150-250 de lei, in functie de produsele alese.

Pentru a nu rispi banii, parintii ar trebui sa inceapa goana dupa rechizite in urma unei discutii si cu invatatorul ori dirigintele, pentru a sti exact ce le trebuie scolarilor.

Incepe "olimpiada" de toamna pentru cei care au picat BAC-ul: Vezi calendarul!... Bacau: Barbat, impuscat in cap de paznicul unei discoteci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x