Antena Căutare

Se întâmplă în plină vară! Apă cu porţia pentru sute de oameni din România: „Şi când vine, vine murdară. Ne-a zăpăcit. Boilere, maşini de spălat!”

Situație strigătoare la cer pentru sute de oameni din judeţul Dâmbovița! Plătesc lunar facturile, dar nu au apă decât cel mult o oră pe zi. Reprezentanţii Companiei de Apă spun că de vină sunt tot localnicii, care îşi udă grădinile şi golesc rapid rezervoarele.

Chiar şi aşa, oamenii nu înţeleg de ce primesc apă cu porția, mai ales că temperaturile sunt deja caniculare.

De aproape doi ani, asta păţesc în fiecare zi oamenii din Şuţa Olteni. Apa curge puţin şi apoi se opreşte. Degeaba învârt robinetul, degeaba sună disperaţi la compania de apă.

„Şi când vine, vine murdară. Ne-a zăpăcit. Boilere, maşini de spălat. Ne-a terminat. Ne-a stricat toate alea în casă. Le-am spus cu frumosul, nu vor să ia nicio măsură!”, spun sătenii.

Nu există soluții

Din cauza consumului mare de apă din perioada verii, în multe localităţi din mediul rural sunt probleme cu livrarea apei către populaţie. Sistemele de alimentare au fost proiectate pentru consum casnic, nu şi pentru uz gospodăresc.

În ciuda pericolului, deocamdată nu par să existe soluţii. Oamenilor nu le rămâne decât să aştepte

Gura de Rai din Deltă! Turiştii sunt aşteptaţi cu borş de peşte, dar şi platouri cu peşte proaspăt prins din lac. REȚETĂ... Doi cunoscuţi DJ din Olanda au fost reţinuţi pentru că aveau asupra lor droguri de mare risc! Au fost opriţi de poliţişt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x