Antena Căutare

Sedus virtual, abandonat și cu banii luați! Un timișorean a fost victima unei escrocherii pe Facebook, după ce s-a îndrăgostit nebunește de o „cântăreață”

Sedus virtual, abandonat și cu banii luați! Un timișorean a fost victima unei escrocherii pe Facebook, după ce s-a îndrăgostit nebunește de o „cântăreață” din Republica Moldova, care s-a dovedit în cele din urmă că e... bărbat!

Sedus virtual, abandonat și cu banii luați! Un timișorean a fost victima unei escrocherii pe Facebook, după ce s-a îndrăgostit nebunește de o „cântăreață” din Republica Moldova, care s-a dovedit în cele din urmă că e... bărbat!

Românul a crezut că vorbește cu o celebră cântăreață populară din Republica Moldova și timp de doi ani cât au comunicat prin Facebook, deși nu s-au văzut niciodată, i-a trimis ,,vedetei” peste 20.000 de lei. ,,Vedeta” era de fapt un bărbat de 35 de ani din Suceava, care folosea un cont fals al presupuse cântărețe de peste Prut. În cele din urmă, după ce i-a propus o întâlnire, timișoreanul a alertat Poliția.

În cele din urmă, timișoreanul a alertat Poliția. „Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie 2016, cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare, utilizând identitatea unei persoane de sex feminin și ar fi corespondat cu un bărbat, pe care l-ar fi determinat să-i trimită, în repetate rânduri, bani prin intermediul unui sistem de transfer rapid. În această perioadă, victima i-ar fi trimis celui în cauză peste 20.000 de lei”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Moldoveanul este acuzat de fraudă informatică și riscă să stea ani buni la închisoare. El a fost reținut pentru 24 de ore și a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. La activități au participat și polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj, B.C.C.O. Alba-Iulia și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava.

BACALAUREAT 2018. Anunţ de ultimă oră făcut de Ministerul Educaţiei! Când vor da olimpicii examenul maturităţii... E oficial! Elevii vor primi fructe și legume la școală. Legea a fost votată de Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x