Antena Căutare

Seful INS, chemat la Guvern si amenintat de Boc cu demiterea

Vergiliu Voineagu, presedintele Institutului National de Statistica a fost convocat de urgenta de premierul Emil Boc miercuri seara la Guvern si amenintat cu demiterea daca situatia nu e remediata in procesul Recensamantului.

"A fost o discutie tensionata in Guvern, seful INS fiind chemat recensamantului"


Premierul a transmis ca este extrem de nemultumit de modul in care recensamantul a fost organizat si desfasurat pana in prezent si l-a amenintat pe prepedintele INS ca va fi demis daca problemele nu vor fi remediate.

"Ceea ce s-a intamplat este forma suprema a incompetentei", i-a spus Boc lui Voineagu, cerandu-i ca problema CNP-urilor sa fie remediata cu "minim de discomfort", au relatat sursele prezente la discutie.

Presedintele INS a sustinut ca baza legala pentru preluarea Codului Numeric Personal in procesul de recenzare a populatiei este articolul 12 din OU 36/2007.

RECENSAMANT 2011: INS va lua CNP-urile de la Serviciul de Evidenta a Populatiei doar in ultima instanta... Taranii vor fi informati despre subventii prin e-mailuri si sms-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x