Antena Căutare

Serghei Gorbunov, condamnat la 13 ani de inchisoare pentru talharie

Judecatoria Deva l-a condamnat, luni, pe cetateanul moldovean Serghei Gorbunov la 13 ani de inchisoare cu executare, pentru talharie. Pedeapsa este contopita cu cele pentru alte sase condamnari, astfel ca Gorbunov are de executat 16 ani de inchisoare. Decizia instantei nu este insa una definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Sergei Gorbunov este autorul unei tentative de omor urmata de talharie asupra unui om de afaceri constantean, atac comis in 2004, la Eforie, in scara blocului victimei. Tot el l-a impuscat, in septembrie 2003, si pe patronul unei case de schimb valutar din Constanta.

Gorbunov a fost eliberat din Penitenciarul Craiova in mai 2008, pentru trei luni, din motive medicale, iar dupa expirarea termenului nu s-a mai intors in penitenciar pentru a-si continua pedeapsa, motiv pentru care a fost dat in urmarire nationala. El a fost reincarcerat abia in luna ianuarie, dupa ce a fost identificat drept suspect principal in cazul unui atac armat.

Anul universitar incepe cu etnobotanice... Mama presedintelui a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x