Antena Căutare

Sfârșit teribil pentru un bărbat! Victima a fost luată pe capotă, aruncată prin parbriz, după care, în mod ciudat, a aterizat în portbagajul maşinii!

Accident mortal după o traversare neregulamentară aproape de Galaţi, în zona unui salon de evenimente. Un pieton grăbit a fost lovit în plin de un autoturism, luat pe capotă apoi aruncat prin parbriz, după care, în mod ciudat, victima a aterizat. în portbagajul maşinii.

Accident mortal după o traversare neregulamentară aproape de Galaţi, în zona unui salon de evenimente. Un pieton grăbit a fost lovit în plin de un autoturism, luat pe capotă apoi aruncat prin parbriz, după care, în mod ciudat, victima a aterizat în portbagajul maşinii.

Șoferul e încă în stare de şoc. Pasager pe locul din dreapta al autoturismului implicat în accident, omul a văzut cu ochii lui tragedia, cu doar câteva minute înainte.

Un pieton a sărit brusc în faţa maşinii, iar din impactul violent a fost aruncat câţiva metri în aer. Când a căzut, a ajuns, nu se ştie cum, chiar în interioul maşinii care l-a lovit în portbagaj.

Părinții își plâng copilul cu lacrimi amare! Fetiță de zece ani, moartă într-un teribil accident rutier... Mihai Grecea, rănit în Colectiv, salvat în România cu ajutorul unui plămân artificial: ”Am străbătut un drum dramatic pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x