Antena Căutare

Sinucidere? Cadavrul fostului prim-procuror din Arges, gasit in raul Arges

Ionela Viorina Ionescu, fostul prim-procuror al Parchetului Tribunalului Arges la inceputul anilor 2000, a fost gasita fara suflare de un pescar in apele raului Arges. Femeia a fost data disparuta de familie cu o saptamana in urma.




Din primele date ale anchetei rezulta ca femeia era in proces de divort cu sotul sau, cei doi avand un copil in clasa a II-a.

Ionela Viorina Ionescu a plecat spre serviciu in data de 31 august, unde insa nu a mai ajuns, fiind data ulterior disparuta de catre familie.

Potrivit politistilor, prima ipoteza in acest caz este cea a unei sinucideri, asupra femeii fiind gasit un bilet in care aceasta spunea ca are probleme in familie, fara insa a preciza ca are de gand sa se sinucida. Femeia era in proces de divort cu sotul sau, cei doi avand un copil in clasa a II-a.

Foto: Intactimages

ANOFM a numarat 437.811 de someri in august... Lazaroiu: Indexarea pensiilor nu se face in 2012 "daca lucrurile o iau razna"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x