Antena Căutare

Sondaj exploziv! Ce cred românii despre Ceaușescu

La 30 de ani de sângeroasa revoluție care a schimbat copleșitor cursul destnului României, oamenii condamnă vehement modul în care a fost pedepsit cuplul Ceaușescu. 

Sondaj exploziv! Ce cred românii despre Ceaușescu Galerie
Nicolae Ceaușescu

Întrebați dacă soții Ceaușescu au avut parte de un proces corect, 74% dintre români consideră că NU, în timp ce 11% consideră că DA, iar 15% au preferat să nu răspundă.

De asemenea, 78% dintre respondenți consideră că executarea lui Nicolae Ceaușescu nu a fost corectă, la polul opus însă, 11% dintre cetățeni consideră că a fost îndreptățită, iar 11% au preferat însă să nu răspundă.

Românii au fost întrebați și dacă viața în timpul regimului Ceaușist a fost una mai bună, iar aici rezultatele au fost mai spectaculoase. 48% dintre cetățeni au răspuns că NU, 38% au răspuns că DA, iar 14% au ales să nu răspundă.

Sondajul a fost realizat în prioada 12-17 decembrie 2019 pe un eșantion de 1067 de oameni cu vârsta de peste 18 ani.

„Vom fi pulverizaţi în unul-două minute”. Elicopterul cu care a fugit Nicolae Ceaușescu, la un pas de prăbușire în Bucur... VIDEO VIRAL, din Suceava! Și-a escaladat propria mașină, ca să nu calce în bălți. „Băi, dar cât de prost să fii să faci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x