Antena Căutare

Sondaj: Peste 80% dintre romani sunt nemultumiti de viata lor

Peste 80% dintre romani sunt nemultumiti de viata lor, conform unui sondaj realizat de Banca Europeana de Dezvoltare Regionala si Banca Mondiala.



Aceasta a afectat peste 70% din populatia de varsta mijlocie, in timp ce varstnicii au resimtit impactul crizei cel mai putin. Potrivit sondajului, increderea in presedintie a scazut semnificativ, la numai 14%, in perioada 2006-2010, in timp ce pentru Guvern si Parlament, declinul a fost de aproximativ doua tremi, la numai 7%, respectiv la 5% in cazul partidelor politice.

Jumatate din romani vor ca Guvernul sa acorde o prioritate mai mare sanatatii. Un sfert ar prefera ca autoritatile sa se concentreze pe sectorul educatiei, in timp ce 12% vor pensii mai mari.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Timis: Un politist de frontiera s-a sinucis din cauza datoriilor... Codul Galben de vijelii, prelungit pana miercuri seara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x