Antena Căutare

Sorin Oprescu: "Mi s-au cerut 100.000 de euro pentru ca sa nu apara materialul din Evenimentul Zilei"

In sedinta de consiliu de astazi, consilierul PDL, Romeo Pop, i-a cerut primarului Sorin Oprescu explicatii in legatura cu mafia spitalelor, ca urmare a unui material publicat in Evenimentul Zilei.

Sorin Oprescu a raspuns ca stia de articol, in conditiile in care i s-a cerut spaga 100.000 de euro pentru ca articolul sa nu apara. Edilul a anuntat ca se va adresa justitiei.

Reprezentantul grupului PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti a precizat ca odata cu venirea lui Oprescu la conducerea Primariei Capitalei, multe din contractele PDL-istilor cu spitalele din Bucuresti s-au incheiat.

Acesta a apreciat ca articolul de astazi din Evenimentul Zilei nu este decat o reactie a stoparii acestei mafii a medicamentelor.

Pe de alta parte, Sorin Oprescu a precizat ca managerii spitalelor sunt cei care decid licitatiile necesare.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Un nou scandal la Liceul "Jean Monnet". Fiul de consilier, retinut de politisti, audiat in dosarul Sile Camata... VIDEO! Bani falsi in pensii: O grupare de falsificatori care folosea postasi, anihilata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x