Antena Căutare

Student român, arestat pentru că vindea cartofi prăjiți pe Facebook. Polițiștii au năvălit în camera tânărului!

Situație ieșită din comun la Cluj, unde un student a fost amendat, după ce a vândut cartofi prăjiți prin intermediul Facebook. Așa a intrat, de fapt, în vizorul oamenilor legii, care i-au confiscat mai multe bunuri și l-au sancționat cu 500 de lei pe motiv că ar fi încercat să le vândă ilegal

Situație ieșită din comun la Cluj, unde un student a fost amendat, după ce a vândut cartofi prăjiți prin intermediul Facebook. Așa a intrat, de fapt, în vizorul oamenilor legii, care i-au confiscat mai multe bunuri și l-au sancționat cu 500 de lei pe motiv că ar fi încercat să le vândă ilegal.

Tânărul a postat, în 2015, un anunț pe Facebook prin care oferea cartofi prăjiți la prețul de 2,5 lei porția, scrie clujust.ro.

Polițiștii au făcut percheziții în camera sa de cămin în 29 ianuarie 2016. Atunci, au găsit 10 pachete de țigări și o cutie cu două sticle de whisky, pe care le-au confiscat. Atunci, tânărul s-a ales și cu o amendă în valoare de 500 de lei pe motiv c-ar fi încercat să comercializeze ilegal marfa.

Bine faci, DOSAR PENAL primeşti! Două familii din Dolj s-au ales cu acuzaţii grave, după şi-au pietruit singuri strada: ... Așa arată durerea! Imagini sfâșietoare la înmormântarea Daliei, tânăra ÎMPUȘCATĂ de iubitul său: „Pruncule, ce i-ai făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x