Antena Căutare

SUA: Doi barbati au gasit 10.000 de dolari intr-un sant

Doi muncitori americani au facut descoperirea vietii lor in timp ce curatau zapada, pe o sosea din Colorado. Ei au gasit, intr-o geanta aruncata, zece mii de dolari.



"Am deschis fermoarul, am aruncat o privire, l-am inchis repede la loc si i-am spus: Kerb, geanta asta e plina cu bani. O multime de bani", a marturisit Jim Rider, muncitor la intretinerea drumurilor.

Barbatii au recunoscut ca s-au gandit la varianta de a-si imparti banii, dar au renuntat repede la aceasta idee. "Banii nu erau ai nostri, asa ca stiam ca nu-i puteam pastra", a declarat unul dintre barbati.

Pe langa bani, geanta continea si urme de droguri, un indiciu asupra posesorului ei, care nu a fost inca gasit de politie.



Pensionarii militari protesteaza in Capitala: Peste 2.000 de oameni, asteptati la miting... Baconschi si Udrea, huiduiti la Iasi. Ministrul de Externe: Nu prin manipulare vom depasi criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x