Antena Căutare

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Limba Română

Subiecte Simulare Bac 2019 Edu.ro. Modele de subiecte la Limba și Literatura Română pentru elevii de clasa a XII-a și ce trebuie să știi. Află pe a1.ro, materia pe care trebuie s-o pregătească elevii la Simularea de la Bacalaureat 2019.

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Limba Română
subiecte simulare bac 2019

Subiecte Simulare Bac 2019 Edu.ro. Modele de subiecte la Limba și Literatura Română pentru elevii de clasa a XII-a și ce trebuie să știi. Află pe a1.ro, materia pe care trebuie s-o pregătească elevii la Simularea de la Bacalaureat 2019.

Subiecte Simulare Bac 2019 Edu.ro. Elevii claselor a a XI-a și a XII-a susțin Simularea la Bacalaureat 2019, luni, 18 martie. Materia pe care elevii trebuie să o pregătească la simulare este cea prevăzută în programa pentru Examenul de Bacalaureat național, exceptând următoarele capitole:

  • reguli ale monologului, reguli şi tehnici de construire a dialogului, stiluri funcționale adecvate situației de comunicare, rolul elementelor verbale, paraverbale şi nonverbale în comunicarea orală;
  • textul dramatic postbelic;
  • limbajul literaturii, limbajul cinematografic, limbajul picturii, limbajul muzicii;
  • perioada postbelică;
  • autorii canonici: Marin Preda, Nichita Stănescu, Marin Sorescu.

Simulare Bacalaureat 2019. Tot ce trebuie să știi despre Simularea de anul acesta

Simulare Bac 2019 Limba Română. Modele de subiecte

Modele de subiecte Bac Limba Română- profil real

Modele de subiecte Bac Limba Română- profil umanist

Pe 18 martie, elevii claselor a XI și a XII susțin simularea la Limba și Literatura Română, proba scrisă. Pe 19 martie, va avea loc simularea la Limba și literatura maternă, proba scrisă, iar pe 20 martie va avea loc proba obligatorie a profilului.

Pe 21 martie, simularea la Proba la alegere a profilului și specializării va fi susținută doar de către elevii clasei a XII-a. Aboslvenții vor alege una dintre materii, în funcție de profil, respectiv, Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – pentru elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională, iar Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională. Afișarea rezultatelor la simulare Bac 2019 se va face pe data de 29 martie 2019, iar notele se pot trece în catalog, la cererea elevilor.

Calendar Bacalaureat 2019 Edu.ro. Prima sesiune de Bac

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2019 începe luni, 3 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A). Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua în data de 4 iunie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (5 - 6 iunie).

În zilele de 7, 10 și 11 iunie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 12-13 iunie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C). Candidaţii de altă confesiune decât cea ortodoxă, care sărbătoresc Rusaliile în data de 10 iunie, pot fi programaţi pentru susţinerea probei D în zilele de 7 şi 11 iunie.

Prima probă scrisă - Limba si literatura română - Ea) - va avea loc luni, 1 iulie. Proba la Limba si literatura maternă - Eb)- este programată marți, 2 iulie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului și specializării - proba Ed) - se va desfășura joi, 4 iulie.

Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Înscrierile pentru susținerea examenului în prima sesiune se fac în săptămâna 27 - 31 mai 2019. Cursurile pentru clasele a XII-a și a XIII-a se încheie vineri, 31 mai.

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică... Vouchere de vacanță. Anunț de la ministrul Turismului cu privire la acordarea tichetelor în 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x