Antena Căutare

Suceava: Patru raniti si sase autoturisme avariate, in urma unui accident rutier

Patru persoane au fost ranite, in judetul Suceava, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un stalp metalic de iluminat care a cazut peste un alt autoturism, apoi a lovit patru masini parcate pe marginea drumului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava a anuntat ca un autoturism inmatriculat in judetul Cluj, care se deplasa pe directia Iacobeni - Vatra Dornei, a fost implicat, duminica dimineata, intr-un accident rutier. Martorii sustin ca soferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a acrosat bordura drumului, a smuls un stalp metalic pentru iluminat public care a cazut peste un autoturism. Apoi, acelasi autoturism a acrosat alte patru masini care stationau pe partea dreapta a sensului de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului, dupa care a fost proiectat in peretele unui bloc de locuit, informeaza Mediafax.

Doua echipaje de la Detasamentul de pompieri Vatra Dornei si o ambulanta au intervenit la locul accidentului, unde au fost gasite doua persoane ranite, un tanar de 24 ani si o adolescenta de 15 ani. Toate cele patru persoane ranite se aflau in masina care a produs accidentul.

Pe timpul interventiei circulatia s-a desfasurat pe un singur sens.

Foto: Intact Images

Mamaia, Babilonul lui Mazare... Atentie! ANM a anuntat COD PORTOCALIU de CANICULA, in opt judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x