Antena Căutare

Tânără dată dispărută în Vaslui. A plecat de acasă pe 1 august și nu s-a mai întors

O tânără de 21 de ani din municipiul Vaslui a fost dată dispărută, luni, după ce a plecat de acasă în 1 august şi nu s-a mai întors până în prezent, anunţă Poliţia Judeţeană Vaslui.

Poliţia Judeţeană Vaslui a anunţat că a fost sesizată, luni, despre faptul că Georgiana Leuştean, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în 1 august şi nu a mai revenit până în prezent.

Ea are aproximativ 1,50 metri înălţime, 55-60 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaştri. Ca semn particular, pe încheietura mâinii stângi are un tatuaj, ce reprezintă cheia sol.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o costumaţie sportivă de culoare neagră şi era încălţată cu adidaşi de culoare albă.

Persoanele care au văzut-o sau au informaţii despre ea sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Sursa : news.ro

Gheorghe Dincă, adus cu mascații în pădurea în care s-au găsit osemintele. Legiștii, chemați de urgență!... Ziua Marinei: Oamenii pot vizita nave ale Forţelor Navale şi pot urmări exerciţii militare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x