Antena Căutare

Taximetrist din Braila, mort de beat la volan. Politistii l-au dus pe targa la spital

Un taximetrist din Braila e pericol public. Dupa ce a baut pana nu s-a mai putut tine pe picioare, omul s-a asezat. La volan. Si a plecat la plimbare. Nu i-a luat decat cateva secunde pana sa loveasca doua masini. Iar apoi a incercat sa fuga. Doar ca alcoolul i-a cazut greu... la picioare.

Atat de mult a baut taximetristul, incat nici nu se mai putea tine pe picioare. Cert e ca se poate considera norocos. Nu a lovit decat doua masini si nimeni nu a fost ranit.

Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul a coborat din masina. A incercat chiar sa fuga, dar nu l-au mai tinut picioarele. Asa ca s-a prabusit in iarba, pe marginea drumului.

Se pare ca nefericitul taximetrist consumase vin. Cat, nu se stie. Politistii nu au reusit sa-i stabileasca alcoolemia, pentru ca barbatul nu mai era in stare sa sufle in fiola. A fost dus pe targa la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Orele de matematica, un cosmar pentru elevii unei scoli din judetul Suceava... Ministerul Sanatatii a intrerupt vaccinarea anti-TBC. Peste 100 de copii au ajuns la spital cu reactii adverse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x