Antena Căutare

Te va revolta instant! Ce spune un preot despre tragedia din clubul Colectiv

În timp ce familii din toate colţurile ţării îşi plâng copii, rudele, prietenii ori cunoştinţele care au pierit în urma incendiului din clubul Colectiv, unii dintre preoţii ortodocşi stârnesc revolte pe reţelele de socializare.

În timp ce familii din toate colţurile ţării îşi plâng copii, rudele, prietenii ori cunoştinţele care au pierit în urma incendiului din clubul Colectiv, unii dintre preoţii ortodocşi stârnesc revolte pe reţelele de socializare.

Fără niciun pic de jenă şi niciun pic de recunoştinţă faţă de cei care şi-au pierdut vieţile, un preot a criticat, fără ezitare, "tupeul" tinerilor care s-au aflat în club.

"Dacă şi ce cântau aia acolo e artă şi dacă spectacolul ăla, în cocina aia, e expresia unor înalte aspiraţii culturale, căutări spirituale, luptei anti-sistem etc., atunci chiar că nu ştiu ce se mai poate zice de viitorul acestei Naţiuni... Probabil că nimic... În fine, nu ştiu pentru cine este de folos să promoveze gândurile rătăcite ale unui tânăr revoltat care, deşi a scăpat de la moarte, încearcă să arunce o vinovăţie colectivă "pe dos" pentru tragedia asta. Tinere, nu-ţi era de folos să citeşti o carte, în noaptea aia, să meditezi la viaţă, să ajuţi un om, să spui o poezie prietenei tale, să vorbeşti cu Dumnezeu? Voi aţi mers în anticamera Iadului, prin voia voastră, iar demonii Iadului (lăcomia şi nepăsarea organizatorilor, inconştienţă, să nu zic imbecilitatea spectatorilor, probabil şi băutură sau drogurile consumate pe acolo etc.) v-au dat foc. Acum, dumneata ridici glasul, dar nu să-i mulţumeşti lui Dumnezeu că ai scăpat cu viaţă, ci moralizând (!) că ce făceaţi voi acolo era un fel de "lupta antisistem"! Te înşeli amarnic, tinere, sistemul tocmai aşa va vrea: nişte zombi care caută fără rost Lumina acolo unde este doar întunericul... şi moartea! Vino-ţi în fire, dragă frate, mulţumeşte lui Dumnezeu că ai scăpat cu viaţă şi caută cu adevărat, Lumina! Dumnezeu să te lumineze!", este mesajul postat de un preot.

În incendiul din clubul Colectiv 32 de persoane şi-au pierdut vieţile, iar alte aproape 200 au fost răniţi.

Scrisoarea unui tată care îşi „alungă” fiul din ţară, înnebunit de furie după incidentele tragice de la Colectiv! „Du-te... Amintiri din copilărie...cu Răzvan şi Dani! Cum arătau matinalii când erau nişte copii! Imagine de colecţie, din 1984...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x