Antena Căutare

Tentativa de asasinat din Bucuresti: Politistii au realizat portretul-robot al unuia dintre criminali

Stim cum arata, dar e la fel de liber si de periculos. Dupa trei zile, politistii fac portretul robot al unuia dintre cei doi atacatori care au tras cu un Kalasnikov si cu un pistol Makarov in Bucuresti. Avem un singur chip si cel putin doi tragatori, cautati si de SRI. Barbatul lovit de sase gloante a vorbit deja cu anchetatorii. In zona atacului, oamenii tremura de fiecare data cand trece o masina neagra.

Barbatul din imagini este unul dintre cei doi pistolari care au bagat spaima intr-un cartier intreg. Si mai multe gloante intr-un om. In strada, fara nicio teama. Dupa ce au audiat zeci de martori, politistii au reusit sa-i contureze si un profil. Are intre 30 si 40 de ani, inaltime medie si constitutie normala. Si o privire care-ti taie respiratia - privirea unui criminal.

Atacatorii ar fi parasit locul faptei cu o masina straina. Cel mai probabil un Audi A4 sau A6. La locul atacului, lumea se fereste sa mai vorbeasca despre impuscaturi, mai ales ca zona pare si acum supravegheata.

La spital, salonul de la Terapie Intensiva in care este internat tanarul de 26 de ani ramane o fortareata. Familia a fost lasata abia astazi sa-l vada, sub paza. Toti spun ca doar o minune l-a salvat pe tanar, dupa ce au aflat ca glontul care a fost tras spre inima s-a oprit intr-un telefon mobil, dintr-un buzunar al hainei.

Politistii l-au audiat pe patul de spital pe tanarul de 26 de ani. Le-a spus anchetatorilor ca nu stie cine ar fi vrut sa-l vada mort. Si nu-i cunoaste nici pe agresori. Surse judiciare spun ca iubita tanarului a dat si ea declaratii. Le-ar fi spus ca, inainte de atacul armat, tanarul a fost la o sala de sport.

Bucuresti: Luminitele de Craciun vor fi aprinse in… ajun de Mos Nicolae... Spaima de la Bursuceni! Un preot a umilit un elev de 14 si i-a aplicat si o corectie violenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x