Antena Căutare

Timisoara: O batrana a aruncat 10 mii de euro la gunoi! Din neatentie!

Cu cat poate fi platita o clipa de neatentie? Uneori, chiar si cu 10 mii de euro. A patit-o o femeie de 75 de ani din Timisoara care, din greseala, a aruncat la gunoi o punga in care se afla aceasta suma. Cand si-a dat seama ce a facut era prea tarziu. Banii au disparut, iar femeia a fugit intr-un suflet la Politie.

Si cum norocul se razbuna, femeia nu si-a mai gasit banii. Pagubita crede crede ca una dintre persoanele fara adapost care isi fac veacul prin zona i-ar fi luat. Femeia de 75 de ani, fosta profesoara universitara, a pus ban langa ban ani la rand si acum vroia sa se duca sa-i puna in cont 10 mii de euro fiului sau din Belgia.

Cand a iesit din casa a luat si punga de gunoi cu ea. Si a aruncat odata cu eA si banii. Si-a dat seama la scurt timp si s-a intors, dar banii nu mai erau, a mai gasit doar punga si actele.

Aflata in stare de soc, abia dupa cateva ore s-a gandit sa ceara ajutorul politistilor. Oamenii legii au intocmit un dosar penal pentru insusirea unui bun necuvenit, insa sansele de a-l gasi pe cel care a luat banii sunt reduse.




financial-com.info VIDEO! Camatar prins in flagrant la Ploiesti!... DIICOT a trimis in judecata 30 de persoane pentru infractiuni informatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x